Nar visste ni att ni ville vara tillsammans och bo sallskap?

Nar visste ni att ni ville vara tillsammans och bo sallskap?

Sjalv far en bit fragor ifall hur sjalv traffade Victor och annu mer foljdfragor om dejtingappen Tinder. Det ar ett spannande subjektiv sa sjalv forstar att folk fragar och sjalv delar beredvilligt med mig, sa forfragan pa om ni undrar nagot! Det gar aven bra att stalla fragor till Victor, det hade val varit roligt ifall han gjorde ett snarlika inlagg, fast fran hans perspektiv?

Sjalv tanker att detta inlagget amna lite utga fran ett budskap som sjalv fick fran uppsyn van Maja pro ett tag sen:Emmaaa, du ar ju helt fullgod och jag ar sa glad forut din skull att du inneha hittat din stora karlek! Det ar sa inspirerande forut undertecknad att lite ta del av att det AR mojligt att atnjuta allt anda! Genast har ju ditt gallande det torra sa sjalv (och absolut fler an undertecknad) ar sa fragvis gallande att atnjuta hora hur det gick till! Hur sag din tinderprofil ut? Vad gor man gallande forsta dejten? Hoppas du vill dela med dig i sinom epok! flera krailjen!

Hur sag uppsyn Tinderprofil ut?

Jag trodde det skulle kannas spartanskt att kasta bort ihop en profil till Tinder. Det ar val enkom att beratta vem man ar, va man gillar och hur sa man soker? Men det varje faktiskt lite klurigt… sjalv tankte mycket kungen va andra skulle uppskatta min Tinder-profil och att sjalv inte ville skammas pro den ifall nagon arbetskamrat skulle kika – pinsamt! Tillslut lyckades kissbrides.com de webbplatser jag skriva nagra rader som beskriver mig precis sa bra:

Sjalv ar en obotligt social, glad och trevlig tjej som alskar att fard (beredvilligt till solen), intaga god mat, umgas eller se en film i bra sallskap. Jag tycker att romantik ar ratta kryddan i relationer och jag uppskattar goda snack, beredvilligt kvar ett glas rott ?? Sjalv arbetar som projektledare och trivs mycket bra med mitt arbetsuppgift. Sjalv har tva baby 6 och 3 ar, men vill garna ha fler i framtiden. Soker min saknade pusselbit!

Hur hittar man riktigt gallande Tinder?

Jag hade hort fran flera att Tinder ar en ”knullapp” och att det inte var nagon forslag att bidra sig ut dar sa sjalv borjade riktig ej pa Tinder. Jag borjade med Match, men insag typ fartfyllt att den appen minsann EJ varje nagot forut mig. Den ar dyr, fullstandig forut kostnadskravande, vilket utfor utbudet hejdlost begransat. Sjalv bestamde mej for att testa Tinder, men rensade bort allting som ej varje seriost i genom att borja allihopa konversationer med:

– va soker du kungen Tinder da? (Enda ratta svaret forut mej var ”En serios relation”, andra genmale som ”jag vet inte” eller ”det blir baksida av underben det blir” gick coolt bort)– inneha du barn? Foljdfraga: Vill du ha baby?– baksida av underben jobbar du med? (Det var ej angelaget forut mig med ett fancy jobb, men det varje betydelsefullt pro mej att ses nagon som varenda autonom. Ett odiskutabelt tecken pa det ar utbildning eller ett kvalificerat sysselsattning som kraver att man ar driven).

Sjalv upplevde att sjalv vanligtvis fick arliga replik nar jag fragade fullstandig i begynnelse av en konversation. Sa jag hoppades kungen att detta skulle filtrera ut bort allihopa killar som varje ute efter felaktigt faktum och i slutandan leda till riktig pag pro undertecknad. Det gjorde det, men sjalv kunde aldrig i mina vildaste drommar forlita att jag skulle hitta mina drommars dromman!

Ar ni intresserade fran att hora om Victors tinder och vad han tyckte och tankte? Bomba oss garna med fragor! Jag kommer beratta om var forsta dejt och replikera pa fler fragor i nasta inlagg ?? Men genast ar min fraga till er; har ni traffat er stora karlek pa internet? Nog aven pa Tinder? Hur traffades ni i sa fall och va tyckte ni ifall natdejting?